Binnenlands Kamp

Elk jaar trekken we tijdens de zomervakantie met de hele Chiro op kamp.

 • voor de Tiptiens en Aspi's is het van 21-31 juli.
 • voor de Kwikken en Tippers is het van 22-31 juli.
 • voor de Kadeekes en Speelclub is het van 25-31 juli.

 • Wat is het prijskaartje van zo'n tien dagen vol spel en plezier?
  De oudere groepen betalen €150 en de jongere groepen (Kadeekes en Speelclub) betalen €120.

  Dit jaar trekken we naar Kieldrecht, vlakbij de haven van Antwerpen en op enkele kilometers van de grens met Nederland zullen wij de leukste 10 dagen beleven.

  Dit jaar zal het kamp wegens covid 19 er iets anders uitzien. We delen ons kampterrein in in zones en verdelen de hele bende in verschillende bubbels.

  Bubbel 1, dat zijn de kadeekes en speelclub vertrekken met de auto op zaterdag 25 juli en worden om 11u op de kampplaats verwacht.
  Bubbel 2, de kwikken en tippers vertrekken woensdag 22 juli met de busjes vanuit Overijse om 9u30 afspraak aan de lokalen
  Bubbel 3, de tiptiens en aspi’s vertekken dinsdag 21 juli met de auto en worden om 19u met een volle maag op de kampplaats verwacht.

  Na 10 dagen vol plezier keren we op 31 juli huiswaarts en komen we rond 11u à 11u30 aan in Overijse. Alle info vind je terug in het kampfientje.

  Buitenlands Kamp

  Om de drie jaar gaan we met de oudste groepen (vanaf de Tiptiens) op buitenlands kamp. Vorig jaar trokken we met 50 stoere Chirogrieten naar Hongarije. Ons volgend buitenlands kamp zal in juli 2022 plaatsvinden.